in ,

Masala Balkan & Oriental Restaurant събира магията на Балканите във Варна (СНИМКИ)

Вълнуваща първа гръцка вечер с Андреас и неговият бенд на откриването на уникалния ресторант  Masala Balkan & Oriental Restaurant на 5-ти декември във Варна. Андреас е известен, като най-добрия изпълнител на гръцка музика у нас. Потопете се в магията на съседна Гърция.

Всяка вечер заведението ще пренася своите клиенти в различна балканска страна и култура. Влюбените в Гърция ще могат да се пренесат в средиземноморска обстановка, съчетана с типични тамошни специалитети и узо. Сръбски вкусотии на скара, дюлева ракия и уникална музика ще ви пренесат в Западната ни съседка.

Ако сте привлечени от магията на Ориента, ще може да се насладите на най-добрите турски вкусотии и традиции. Разбиране се, България също ще бъде представена в тематична вечер с традиционни наши вкусотии от всички краища на китната ни родина.

Насладете се на изискан интериор, удивителна обстановка и отлична кухня, предлагаща пълното разнообразие на предпочитани вкусове от целия полуостров. Тематични вечери на гръцката, сръбската, ориенталската или българската култура. Гостуване на класни изпълнители от Гърция, Сърбия, Турция и други държави.

За вашия вкус ще се погрижат едни от най-добрите готвачи. За да е пълна насладата ви от местните култури, всяка тематична вечер ще бъде съпътствана от песните на известни гост-изпълнители и бендове от конкретната държава. Интериорът и обстановката в ресторанта ще бъдат променяни всяка вечер според държавата, на която е посветена тя.

Заведението разполага с над 300 места. Клиентите ще имат възможността да го посетят, както за приятна вечеря в спокойна обстановка със семейството, така и за сцена на истинско забавление в по-късната част на денонощието с приятелите си, когато ще бъдат забавлявани от популярни изпълнители и ще се потопят в балканските ритми.

Телефон за резервации: 0896 163 140

Адрес:  МОЛ „Двете кули“ – бул. „Владислав Варненчик“ 256 /партерен етаж /

Насладете се и на изключително разнообразното им обедно меню всеки ден, следете Facebook страницата:

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/