in

Възстановено е движението по АМ „Хемус“ в участъка Шумен – Варна

Снимка: Facebook

Към 14 часа бе възстановено движението по АМ „Хемус“ в участъка Шумен – Варна, където бе ограничено за снегопочистване.

За близо час бе ограничено движението на всички автомобили по АМ „Хемус“, в участъка Шумен-Варна поради снегопочистване.

Обходният маршрут бе по път I-2 Шумен-Варна. Беше въведено и временно ограничение за движение на товарни автомобили с маса над 12 тона по пътя Шумен-Русе.

Тежкотоварните автомобили бяха спирани на изграден контролно – пропускателен пункт край село Струйно. Пътят вече е почистен и обезопасен.

10 са получените сигнали за пътнотранспортни произшествия в дежурната част на ОДМВР- Шумен в рамките на шест часа днес, съобщават от пресцентъра. Всички катастрофи са само с материални щети. Три от произшествията са възникнали в населено място – три на бул.“Симеон Велики“ в Шумен, две в  кв. Дивдядово. Останалите са извън населени места.

Към момента все още е в сила ограничението за движение на товарни автомобили с маса над 12 тона  в посока към Русе и Силистра.

До момента няма данни и информация за закъсали автомобили и бедстващи хора.

Последният получен сигнал е за инцидент между тежкотоварен автомобил и  бус до село Изгрев. За да избегне удар с автомобилите, които вече са участници в птп водачът напуснал платното вдясно по посока на движение.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.