in

Ричард Клайдерман ще похапва здравословно преди концерта си във Варна

снимка Нова

Зеленчукова крем-супа, пилешки бон-филенца със спаначен сос, пармезан и ориз, хлебчета с масло. Това здравословно меню, с едно-единствено изкушение – шоколадова торта, е избрал за обяд и вечеря във Варна Ричард Клайдерман.

След концерта си в българската столица рицарят на романтичното пиано пристига в 15,30 ч. в четвъртък на летище Варна, за да сложи красив финал на световното си турне, с което празнува своите 40 бляскави години на сцената. Концертът му е на 1 декември в Двореца на културата и спорта. Заедно със звездата на сцената в зала „Конгресна“ ще бъдат музикантите от оркестъра на Classic FM Радио.

Клайдерман и неговият мениджър Оливие Тусен ще бъдат посрещнати с лимузина Mercedes S класа. Пианистът ще отседне в обновения VIP апартамент на „Rosslyn Dimyat Hotel Varna“. Пословичен със своята скромност, той е помолил зад кулисите да са на разположение купа с грозде и банани и минерална вода Evian.

Деликатният французин влезе в историята на съвременната музика с пионерската си мисия да популяризира пианото и да промени отношението към класическия инструмент. Неговият New Romantic стил накара публиката от цял свят да мечтае повече. Той се събужда известен преди 40 години след изпълнението на „Балада за Аделин” и благодарение на своя талант, трудолюбие и творчески идеи успява десетилетия наред да се задържи на върха като най-популярния пианист на планетата. До момента има над 90 милиона продадени албума, сред които невероятните 267 златни и 70 платинени диска. Турнето му продължи 2 години и премина през Европа, Азия и Америка.

Билетите за концерта във Варна са на цени са от 35 до 85 лв., като някои ценови категории вече са изчерпани.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/