Холивудска двойка ще кръсти детето на Хари и Меган (СНИМКИ)

Снимка: Facebook/The Royal Family
Снимка: Facebook/The Royal Family

Холивудският актьор Джордж Клуни и съпругата му Амал, която е адвокатка и защитник на човешките права, са били поканени от принц Хари и съпругата му Меган за кръстници на първородното им бебе.

Очаква се първата рожба на херцозите на Съсекс да се появи на бял свят през пролетта. Изданието отбелязва, че кралската двойка поддържа чудесни приятелски отношения със семейство Клуни. Братовчедът на Джордж Бен Бреслин заяви пред британските медии, че от холивудския актьор ще стане прекрасен кръстник, пише вестник “Мирър”.


“Джордж е чудесен във всяко отношение. Той е добър човек и от него ще стане един много добър кръстник!”, коментира Бреслин. Той похвали и Амал, която със своята честност и ангажираност, също може да бъде сочена за пример.

Амал и Меган са приятелки и покрай тях принц Хари и Джордж Клуни също се сближават, припомнят от БТА. Херцозите на Съсекс посетиха семейство Клуни в имението им край езерото Комо в Италия, след като кралската двойка се венча през месец май тази година. Кралските особи тогава се запознаха и с 1-годишните близначета на Амал и Джордж – Ела и Александър.

Херцозите на Съсекс са поканени на вечеря в лондонския дом на семейство Клуни следващия месец, като сред гостите ще бъдат също бившият президент на САЩ Барак Обама и неговата съпруга Мишел.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.

Европа призна българска ракия

Снимка: Pinterest

Цвети Стоянова посети спасителя си (СНИМКА)