in

Бургаска батка ступа таксиджия в София и му взе колата

28-годишен бургазлия нападна таксиметров шофьор в София, открадна му колата и я изостави на магистрала „Тракия“ край Пловдив.

Вчера към 17.45 часа помощ в столичното Седмо РУ потърсил шофьор на таксиметров автомобил. Пред разследващите той обяснил, че малко по-рано качил клиент до бул. „Цариградско шосе“. При пристигане на заявената дестинация непознатият нападнал и бил водача, избутал го от автомобила и потеглил по бул. „Самоковско шосе“ в посока кв.“Горубляне“, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В хода на предприетите незабавни издирвателни действия, автомобилът бил открит изоставен на магистрала „Тракия“ при разклона за село Цалапица. В полицейската операция се включили и служители на Областната дирекция на МВР-Пловдив. Малко по-късно 28-годишният мъж, който е от Бургас, бил засечен и задържан в района на село Цалапица.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзора на Софийска районна прокуратура.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.