in

Плеймейтка се щракна гола пред „Свети Александър Невски“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Снимка: Facebook

Плеймейтка се съблече гола пред храм-паметника „Св. Александър Невски“ дни преди Коледа и скандализира не само вярващите, пише в. „Телеграф“.

Снимка: Facebook

Тазгодишната „Мис Плеймейт“ Жанета Осипова скандализира обществото с еротични кадри, заснети пред храма. На снимките силиконката позира с изрязано бельо, високи дантелени чорапи и булчинско було. В официалния профил на моделката се появи видео, в което интимничи с младоженеца и се смее на висок глас, докато случайните минувачи в шок наблюдават случващото се.

Снимка: Facebook

Плеймейтката е участвала във видео към музикален проект, зад който стои Георги Георгиев – Готи. Именно той и Радо Шишарката успяха да втрещят малки и големи с подигравка с античната крепост Перистера, където заснеха фолкпарче, в което момичета по къси жълти роклички и без сутиени мятат кръшни гьобеци сред археологическите останки от IV век след Христа. Същият стои и в сюжета, разиграл се пред катедралата в София.

Снимка: Facebook

В мрежата веднага се заформи дебат между почитателите на Жанета и останалите, някои дори предлагат силиконката да бъде глобена. Повечето се възмущават, че се кълчи гола пред погледите на минувачите, сред които и деца. Плеймейтката с гордост е споделила снимки, на които позира пред храма по дупе.

Снимка: Facebook

 

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.