Варненка е в топ 3 на най-красивите българки (СНИМКИ)

Снимка: Facebook/Desso Dimitrov
Снимка: Facebook/Desso Dimitrov

Теодора Мудева от Бургас се окичи с короната, която е мечта за всяка млада българка, а именно тази от националния конкурс за красота “Мис България” 2018.

Снимка: Facebook
Снимка: Facebook

18-годишната възпитаничка на Английската гимназия попадна сред националната селекция след като спечели титлата “Кралица на Бургас” това лято.

Снимка: Facebook

Подгласнички на красивата бургазлийка станаха Михаела Йорданова от Варна на трето място и Симона Гамовска от Ловеч, пише e-burgas.com.

Снимка: Facebook/Mira Mateeva

Теодора Мудева завоюва още пет специални награди от престижния конкурс, провеждан в столицата. Бонус към титлата и короната са също така едногодишен договор за лице на международен бранд и възможност да представя страната на конкурса “Мис Планет” в Тайланд.

Снимка: Facebook

Още три морски красавици – “Мис Обзор”, “Мис Созопол” и “Мис Черноморец” също попаднаха в челната десятка и завоюваха специални награди, а две от тях бяха на крачка от финалната тройка в конкурса.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.

Снимка: marica.bg

Снегорин прегази собствения си шофьор

Къде спира водата днес?