“Девня Цимент” става на 60 години

Точно на 4 декември през далечната 1958 година официално е открит най-големият циментов завод в България „Девня Цимент“.

Днес предприятието разполага с най-модерната производствена линия позната в света, която оперира от 2015 година.

От 2016 година дружеството е част от “Хайделберг Цимент Груп” – една от най-големите компании в света за производство на цимент, бетон и инертни материали. Световният гигант е представен в над 60 държави, а в България притежава още и „Вулкан Цимент“ в Димитровград.

За своята 60-годишна история предприятието „Девня Цимент“ се е утвърдило като пазарен лидер в България с широката си гама от насипни и пакетирани продукти, които са използвани при построяването на много ключови обекти в страната.

Наред с класическите цименти компанията предлага и редица иновативни решения като: дренажен бетон и хидравлични свързващи вещества за пътища. Мащабите на компанията позволяват да създава и произвежда даден специфичен продукт само за нуждите на определен проект.

 „Девня Цимент“ АД е носител на множество социални и бизнес награди, сред които „Инвеститор на годината“, „Най-зелена компания“, „Сграда на годината“.

 

 

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Светослава Рашкова

Любовта и удоволствието, с което работя гарантира високата ефективност при създаването и изпълнението на всяка рекламна кампания.

снимка adelaidenow.com.

Ето къде се намира най-скъпата коледна елха в света (СНИМКИ /ВИДЕО)

Наркоман отива на съд за серия грабежи във Варна