Дядо Коледа е…българин

Снимка: edna.bg
Снимка: edna.bg

Обикновено дядо Коледа е американец. Появява се като рекламно лице на голяма компания или е актьор със запомнящо се участие в коледен филм като „Чудото на 34-та улица“, например.

Тази година обаче дядо Коледа ще си е наш, български. И се казва Кръстьо Лафазанов, пише edna.bg.

Можете да му се радвате с цялото си семейство в новия български филм „Smart Коледа“.В „Смарт Коледа“ си има всичко необходимо за хубава коледна история – щастливо семейство в началото, непослушно дете, озовало се в магически свят в средата, а накрая…накрая ще видите, за да не ви крадем усмивките.

Снимка: edna.bg

Цветен, танцувален, модерен и забавен за децата, Smart Коледа е прекрасен начин да прекарате заедно малко време с децата си.

Премиерата в София и прожекцията в Брюксел пред пълни зали са достатъчно уверение, че няма да си загубите нито времето, нито коледното настроение.

В него участват също Калин Врачанки, младата надежда на българското кино Константин Гергинов и цял куп симпатични елфи, сред които се открояват Косьо Лунгов, Константин Икономов, Радослава Неделчева.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимка: maskata-shop.com

Шивачки друсат кючек върху шевните машини, докато го няма шефа (ВИДЕО)

Снимка: bnews

Десислава губи битката с килограмите