Мъжът убил майка си в Тервелско, остава в ареста

Добричкият окръжен съд е уважил искането на Окръжната прокуратура за определяне мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на обвиняем за убийството на майка си
Уважено е искането на Окръжната прокуратура в Добрич от съда за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на 23-годишния Кадир Р. Той е обвиняем за престъпление по член 116, ал.1, т. 3 от НК.

Семейната драма се разиграла на 2 декември след полунощ. След като се върнали в дома си след гостуване в техни приятели, където Кадир употребил солидно количество алкохол, между него и съпругата му възникнал конфликт. Скандалът събудил майката на обвиняемия, която се опитала да разтърве сина и снаха си. Кадир ударил майка си. След това съпрузите продължили разправията в стаята си.

51-годишната жена отново се опитала да спре скандала между двамата. Тогава Кадир я ударил отново. От удара майка му паднала на земята и починала, като причина за смъртта й е тежка черепно-мозъчна травма.

Определението на Добричкия окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимката е илюстративна

Варна опасана от незаконни водопроводи

снимка ВВС

Франция отстъпи пред жълтите жилетки