in

Дъщерята на Тръмп се залюби с нигериец

Снимка: vanityfair

Втората дъщеря на президента Тръмп – Тифани има афера с нигерийски милионер, която явно вече иска да не държи под радара, тъй като според източници на ELLE, тя е представила любимия си на баща си на Деня на благодарността.

Името на избраника на по-малката от двете момичета Тръмп е Майкъл Булос, който е наследник на една от най-богатите фамилии в Нигерия, пише vesti.bg. Той е израснал в Лагос – най-големият град в страната. Доналд Тръмп направи скандално изказване за Нигерия в началото на годината, което възмути света.

Не се знае дали той все още има същото мнение за страната, след като дъщеря му има връзка с неин представител. Тифани Тръмп е родена на 13 октомври 1993 година. Нейната майка е скандалната втора съпруга на Доналд Тръмп – Марла Мейпълс.

Тифани е завършила университета в Пенсилвания, като тя обикновено не е в светлината на прожекторите, за разлика от сестра си – Иванка.

Интересен факт е, че в едно свое интервю Ивана Тръмп признава, че когато се родила Иванка, Доналд поискал момичето да се казва Тифани. „Що за име е това, кой би кръстил дъщеря си така?“

Явно втората съпруга на Тръмп сбъдва мечтата му.

Майкъл и Тифани са се запознали това лято на почивка на гръцкия остров Миконос.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/