in

Ексклузивно: Варненката Гери Никол с гореща премиера тази вечер (СНИМКИ/ВИДЕО)

снимка facebook

Певицата пусна преди минути в Youtube канала си най-новият си сингъл „Устни“

Най-новият си сингъл „Устни“ пусна преди минути варненката Гери Никол. Премиерата на парчето беше точно в 20 часа тази вечер в официалният й youtube канал, научи „Нова Варна“. Клипът е сниман на ексклузивни локации и съдържа изключително горещи кадри. Русокосата варненска фурия си партнира в него с тъмнокож мулат.

снимка facebook

Режисьор на клипа е Виктор Антонов Рикк, а оператор Радослав Гочев. Ексклузивното видео е снимано на покрив на хотел и в шеметно движещ се автомобил. Дългоочакваната за феновете на певицата песен се очаква да стане моментален хит, прогнозират запалени по музиката й.

снимка facebook

Младата звезда на БГ музиката отново е решена да провокира меломаните, което става ясно от споделения от нея постер към предстоящия видеоклип. „Очаквайте новото ми парче #Ustni“ – анонсира тя в социалните мрежи.

Припомняме, че актуалният хит на Гери-Никол – „Над закона“, се появи в средата на месец юни,  като само за няколко дни той се превърна в истински хит.

 

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/