Британската Рапунцел не мила косата си 20 години (СНИМКИ)

снимка websta.
снимка websta.

32-годишната художничка Франческа Клуни (Francesca Cluney) често е наричана британската “Рапунцел” и всичко това благодарение на разкошната й коса.

Франки е започнала да пуска да расте косата си, чиято дължина достига днес почти два метра, още когато била на 6 години. Но вече на 13 г. момичето разбрало колко трудно е да се грижи за тях. Поради тази причина Франческа веднъж въобще се отказала да мие косата си и оттогава е много доволна от това, пише blitz.bg.

снимка websta.

През последните 20 години единственото нещо, което жената прави със своята коса, е да я разплита и разресва. Художничката разказва, че отказът й да измива косата си значително улеснил живота й. Франки признава, че от ранна детска възраст тя мечтаела да изглежда като принцесите от приказките. Е, можем спокойно да кажем, че момичето е надминало себе си – сега косата й достига почти два метра. Косите на “Рапунцел” от Брайтън достигат до самите й крака.

снимка websta.

Вече на 13-годишна възраст собственичката на разкошната коса се изправила пред сериозен проблем – много трудно било да се грижи за дългата си коса. Тогава приятел на майка й попитал защо просто не престане да мие косата си и през последните 20 години Франки се придържа към съвета му.

Според думите на Франческа, след отказа й от измиване, тя изпитвала ужасен дискомфорт през първите няколко месеца. Косите й били мръсни през цялото време и главата я сърбяла, но скоро всички тези “симптоми” изчезнали.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

снимка foxnews

Кой ще води церемонията на Оскарите тази година

Снимка: Pixabay

Жена с матка от мъртъв донор роди здраво бебе