Уволненият от “Господарите” Димитър Върбанов се завръща

кадър Нова
кадър Нова

Както всички помним репортерът Димитър Върбанов бе уволнен, след като излъга за това, че е бил ударен и съборен на земята от служители в склад за хранителни стоки.

Той правеше разследване за случая с храните с изтекъл срок, но камери в последствие показаха, как Димитър Върбанов сам пада на земята. От тогава насам случая не се коментираше, но ето какво написа сега бившият репотер Върбанов:

“Здравейте,
Дълго време мълчах. Отказах участия и интервюта в много предавания, защото не съм човек, който иска да създава интриги. Отказах и много предложения за работа. Но чувството ми за справедливост е по-силно от инстинкта за самосъхранение, затова отново съм готов за битки.

Благодаря за ежедневната подкрепа, която получавам от много от вас! Тя ме задължава да продължа. И продължавам от там, докъдето спрях!

Има един склад, от който все пак трябва да се измъкне развалената храна. Той е символ и на много други “складове”, които трябва да се разровят, за да се измъкнат порочните практики, корупцията и всичко развалено, което се мултиплицира в обществото ни.

Затова на 8 декември започвам ново авторско предаване в Интернет – “РЕПОРТЕРЪТ“. Първият брой ще водя от паметника „Асеневци“ във Велико Търново. Ако искате да гледате новото предаване на живо – очаквам ви там!

Начало – 17.00 часа !”

Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

снимка facebook

Закопчаха ММА боец за сводничество

Къде няма да има ток днес