Техническия университет награди студенти отличници (СНИМКИ)

снимка Нова Варна
снимка Нова Варна

Новият ректор на университета проф. Розалина Димова награди лично най-добрите възпитаници през учебната година

Днес от 10 часа в зала 114 в Машинно-технологичния факултет се проведе награждаването на студенти с отличен успех и постижения на национални олимпиади, конкурси и състезания в различни области на науката, изкуството, бизнеса, спорта, социални проекти, благотворителни инициативи и др.

 

снимка Нова Варна

Това тържество традиционно се състои всяка година в навечерието на 8 декември. Новоназначеният ректор на висшето учебно заведение проф. Розалина Димова връчи поименна грамота на всеки от младежите. Над 100 са студентите с отлично представяне в изброените области. Пълните отличници от 2017/18 година, които ще получат максимален размер на стипендията за успех, са 51 бакалаври и магистри.

снимка Нова Варна

Специални гости днес и на студентския празник бяха петима чуждестранни студенти, които в момента са на обмен по програма “Еразъм+” и нашите 10 първокурсници в ТУ – Варна, приети тази година по Постановление № 103 на МС за осъществяване на образователна дейност сред българите в чужбина. Двама са от Молдова, а останалите – от Украйна.

снимки Мердин Берберов ,Нова Варна

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимка: Мердин Берберов

Варненци слагат подаръци под живи елхи от Банско(СНИМКИ)

Снимка: Ретро

Новият вицепремиер Марияна Николова хвана гората