in

От последните минути: Фейсбук пак се срина. Изхвърля хора от акантутите им

Днес от потребители по цял свят е регистриран поредният срив на социалната мрежа, алармират засегнати.

Според metro.co.uk сигналите за случващото са започнали още вчера, като за потребителите е било невъзможно да се логнат в акаунтите си и мрежата постоянно ги изхвърляла. Много коментари в сайта DownDetector обясняват, че всеки, който се пробва да влезе в профила си, е изхвърлен. Мрежата постоянно има проблеми със сигурността и заради това масово потребители закриват профилите си и се прехвърлят към услугите на алтернативния Twitter.

Изненадващо дори полицейските служби бяха замесени в скандалите. Полицията в Нотигамшиър пусна туит, приканващ всеки, който има проблеми, да алармира за това властите. Дори журналистите от Metro.co.uk при проба да влязат в служебния профил на медията, са били изхвърлени, пишат те. Според статистика от последните часове 44% от потребителите са блокирани тотално, други 44% не могат да се логнат, а 11% имат проблеми с качването на снимки в профилите си. Най-много такива случаи има в Източна Англия, и Северна Франция. От ръководството на Facebook все още не са коментирали официално проблема.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева