in

Какво искат жените от Дядо Коледа

Снимка: Pixabay

Една трета от писмата, които тази година са били пуснати в пощата на Дядо Мраз, са били написани от възрастните, съобщиха от канцеларията на Веселия старец.

През отиващата си 2018 година до 1 декември Дядо Мраз е получил 76 453 писма, не само от Русия, но и от други страни. Това е с 4000 повече, в сравнение с миналата година“, известяват от офиса на вълшебника, цитирани от ТАСС, цитиран от life.dir.bg.

Уточнява се, че една трета от пощата е била подадена от възрастни хора от различни възрастови групи, тъй като в чудеса не вярват само децата. Жените най-вече настояват за квартира в центъра на града, за пътешествие по море и постоянна работа.

Желанията на мъжете предимно клонят към увеличаването на заплатата, кариерно развитие и нов автомобил.

Що се касае до послушните дечица, които очакват новогодишните си подаръци, най-желани в писмата са джаджите от ново поколение, конструктори, дронове, триизмерни писалки и по-традиционни играчки и кукли. На добра популярност се радват и спортните артикули – велосипеди, кънки, шейни, футболни топки и екипи.

Сред най-необичайните желания, които ще трябва да сбъдне тази година Дядо Мраз, са писалка-еликсир за вечен живот, криле на фея, опашка на русалка, вълшебни камъни и др.

Главната пощенска станция на руския Дядо Мраз се намира във Вологодска област в самия център на град Велики Устюг. От откриването на пощенската услуга до ден днешен са получени 3,39 милиона писма, адресирани до Веселия старец.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/