Младеж се изгаври жестоко с полицаи: Почвам да бегам, бате (ВИДЕО)

Снимка: novini.bg
Снимка: novini.bg

На любопитен клип във Facebook се вижда как млад мъж снима полицейска патрулка, спряла на улица в очакване на нарушители, и говори на органите на реда.

“Ей го е! Евала старши!”, обръща се към полицаите младежът.

Докато снима патрулката той получава забележка от единия полицай да не снима, но младежът му отвръща: “Ще снимам, батко!” На тръгване им пожелава лека работа и “дано изкарате яко бакшиши днеска”, пише novini.bg.

Пожеланието му обаче не се харесва на единия от униформените, който привиква момчето при себе си за проверка. “Викат ме, ела за малко! И почвам да бегам, бате!”, казва авторът на клипа.

В края на клипа се вижда как един от униформените е хванал младежа и му иска лична карта за проверка.

Името на смелчагата е Огнян Димитров. От публикациите му във Facebook става ясно, че той е фен на скъпите коли и рап музиката. Има доста публикации с лъскави возила и споделени клипове на песни както на родни, така и на чуждестранни изпълнители.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.

Снимка: Ладислав Цветков

Банева: Аз съм майка на 3 деца, пуснете ме, за да изпълня дълга си (ВИДЕО)

Нов Център за хора с увреждания ще има в “Аспарухово” (СНИМКИ)