Ремонтът на улица “Георги Бенковски” продължава

Снимка: Нова Варна
Снимка: Нова Варна

Ремонтът на ул. “Георги Бенковски” в участъка от бул. „Сливница“ до бул. „Вл. Варненчик“ продължава.

Поставена е временна маркировка, а последният износващ слой асфалт по цялата улица, който ще компенсира разликата с нивото на шахтите, ще бъде положен през пролетта, съобщават

Междувременно ще започне работа в другите два участъка на улицата – от бул. „Вл. Варненчик“ до ул. „Д-р Пискюлиев“ и от „ул. „Д-р Пискюлиев“ до ул. „Кракра“.

Както бе обявено в началото на годината, в район „Одесос“ освен ремонта на ул. “Георги Бенковски” предстои благоустрояване на междублоковите пространства, заключени с ул. „Цар Петър“, ул „Парижка комуна“, ул. „Кракра“ и ул. „Г. Бенковски“.

Ремонти предстоят и на ул. „Цар Симеон“ и пространството, заключено между ул. „Козлодуй“, ул. „Цар Симеон I”, ул. „Цариброд“, ул. „Заменхов“. В проекта са включени и ул. „М. Колони“ и пл. „Йоан Екзарх“, които ще бъдат ремонтирани и с подменено уличното осветление.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.

Снимката е илюстративна

Пенсионер почина, докато чака коледните си надбавки във Варна

Мъж продавал ракия в интернет, митничарите във Варна го спипаха (СНИМКИ)