in

Пътник от 2030 г. застина в настоящето и разкри какво ни чака (ВИДЕО)

Снимка: Pixabay

Младеж, който твърди, че идва от 2030 г., каза пред YouTube какво ще се случи през идната 2019 г., като обяви списък с важни дати и събития, които задължително ще станат.

Ной, както му е фамалията, твърди, че е „закъсал“ в 2018 г. и публикува дати в списък с събития, за 2019 г., който „ще потвърди думите му, че е пътник във времето“. „Тук ви казвам бъдещето, защото има съвсем малко неща – чужденци, глобално затопляне и война“, пише БЛИЦ.

През януари 2019 г. ще започне с нарастващ брой сведения на хора, които са видели извънземни и НЛО. „Извънземните ще дойдат през 2028 г., а през тази година ще се разкрие пътуването във времето“, твърди Ной.

„Извънземните в бъдеще ще бъдат навсякъде и летящи чинии ще се виждат по целия свят. Важно е да се каже, че ще имаме добри отношения с тях. Те са нещо, което не мога да опиша със собствените си думи. Ноа казва, че ще има бум в изкуствения интелект, в мозъка ще бъдат вграждани чипове. Ще има глобален конфликт със Северна Корея. Конкретните му прогнози за 2019 г. са:

Януари 2019: Бум на забелязани НЛО

Февруари: Най-големият и дълъг снеговалеж ще удари западната част на САЩ

Април: Първото изкуствено око ще бъде представено на обществеността и незрящите скоро ще прогледнат

Юни: Имплантиран чип ще позволи на парализираните хора да проходят отново.

Януари 2020: Противопоказания за пускането на технология Android A1, големи протести срещу новите въведения

3 ноември: Доналд Тръмп отново ще бъде избран за президент на Съединените щати.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.