in

Ето къде е намерен трупа в изкопа на „Левски“ (СНИМКИ)

снимка Нова Варна

Мъжът е бил между 30 и 40 години, все още се изяснява самоличността му, уточняват от варненската полиция
Има насоки за установяване на самоличността на намерения в петък загинал човек на строителната площадка на бул. Левски във Варна. Точното място е пресечната точка между ремонтиращият се булевард и улица „Георги Пеячевич“.

снимка Нова Варна

Това съобщиха от пресцентъра на ОД МВР в морския град. Категорично няма даннни за извършено престъпление, катeгорични са от полицията.
От там обясниха още, че става въпрос за мъж на възраст между 30 и 40 години. В момента са предприети експертизи, които да установят неговата самоличност, съобщи още говорителя на варненската полиция.

снимка Нова Варна

Районна прокуратура вече води разследване по случая. Според районният прокурор Красимир Конов, цитиран от varna24 обаче, смъртта на мъжа е настъпила вследствие на пневмония и измръзване. Все още не е ясно дали травмите намерени по тялото му са от падането или от нещо друго. Според прокурор Конов смъртта на човека е настъпила преди 20 дни.  Как е попаднал в шахтата тепърва ще се изяснява.

Както беше подчертано от полицията още в петък, смъртта на мъжа с все още неустановена самоличност, е настъпила вследствие инцидент. Не се казва как мъжът е паднал в изкопа.  Проверка на „Нова Варна“ установи на място, че няма заграждения около изкопа на фаталната шахта.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева