in

От днес нова организация на движението във Варна

Част от проекта за булеварда

Заради строително-монтажни работи варненската улица „Прилеп“ ще бъде напълно затворена в зоната на кръстовището с бул. „Васил Левски“, съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“.

Временната организация на движение ще бъде въведена на 10-ти декември (понеделник) и ще продължи до приключване на ремонтните дейности.

Ще бъде извършен пробив на ул. „Кестен“ към бул. „Цар Освободител“ и така ще ще бъде осигурен обходен маршрут за бул. „Цар Освободител“. Движещите се по бул. „Васил Левски“ от базар „Левски“ в посока ХЕИ и бул. „Христо Смирненски“, ще бъдат отклонени по ул. „Роза“ и ул. „Брегалница“. За връзка с бул. „Цар Освободител“ обходът ще се осъществява по ул. „Отец Паисий.“

снимка live varna

От понеделник се въвеждат и маршрутни промени за автобусни линии №10, 12 и 23, в участъка на ул. „Прилеп“ – от кръстовището с бул. „Левски“, обявиха от „Градски транспорт“. От жп гарата и Аспарухово, след спирки „Янко Михайлов“ и „Проектантска“, автобусите ще се движат по бул. „Цар Освободител“. На кръстовището с бул. „Хр. Смирненски“ ще завиват надясно и ще се включват по утвърдените маршрути. Няма да се обслужва спирка „ВиК“, ще се обслужват спирки „Струга“ и „Победа“.

Автобусна линия 12 от „Бриз“ в посока „Аспарухово“, след спирка „Военна болница“, ще завива наляво по ул. „Подвис“ и ще обслужа спирки „Зеленика“, „Спартак“, след което ще се включва по маршрута си. За периода на ремонтните дейности по линията няма да се обслужват спирки „Подвис“, „Вятърна мелница“, „ВиК“.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/