in ,

Събират жълти стотинки в помощ на деца във Варна (СНИМКИ)

снимкаѝ: кампания "Жълти стотинки"

Инициативата „Жълти стотинки – деца помагат на деца” вече поредна 11-та година приканва малки и големи деца, както и всички с отворени сърца, вярващи в чудеса.Това съобщиха за „Нова Варна“ организаторите на благотворителната идея.

Снимка кампания „Жълти стотинки“

Старт на официалната кампания тази година ще бъде даден на 15 декември от 10:00 до 22:00 часа. Акцията ще се проведе на ул. „Академик Андрей Сахаров” №2, където всеки който желае да се включи ще може да предаде събраните от негос монети, да се запознаете с лицата зад каузата в морския град и да научите повече за събраните средства и къде отиват те.

Според организаторите на кампанията всеки участник в нея ще получи официални грамоти и докато предава своите стотинки ще има възможност да се зарадва с домашно направени сладка от нашите доброволци. Добре е ако ще предавате жълти стотинки за кампранията, те да бъдат разделени.

Снимка: Кампания „Жълти стотинки“

Координатори на инициативата във Варна са Йоанна Йорданова и Мая Вуцова. За повече информация: 0882 066 306 или https://www.facebook.com/events/534007263746587/?ti=ia

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева