in

Търсят топ лицата на Варна в шоу конкурс

В сезона на навъсения и студен декември и всенародната суетня около подготовката на Коледната трапеза, нощният живот във Варна, безспорно един от българските мегаполиси на развлеченията, ще бъде емоционално прекроен.

Бар Кариби и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата- конкурсът за красота и европейски зрелища- Мис и мистър Български топ лица-Варна-2018. Ол инклузив емоцията е предвидена за 14-и декември, петък ,от 22,30 часа в една от Катедралите на клубния lifestyle живот в морския град- Caribi bar.

Модният пърформанс Български топ лица-Варна присъства в културния и нощен живот на града около две декади. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна, и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема „разходка на модни закачалки“.
интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета.

Журито, което ще гласува по шестобална система ще доказва, че това шоу Български топ лица не е игра с белязани карти.

Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Български топ лица-2018 е Национална модна агенция Идея Прима, варненските модисти са единствените от Морската ни столица с национални позиции в около 40 града и курортни комплекси в България.

Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев, а емблема на шоуто се остава трети тур, в който изпъкват талантите на моделите. Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем:“ Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!“ .

Поредна година oсновен медия и лайф стайл партньор на конкурса е светският доминатор във Варна: Nova Varna

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/