in

Проклятие на Черната Златка застигнало Баневи

Снимка: в. "24 часа"

Плеймейтката не успя в съдебната битка срещу тях. Но се зарече, че ще воюва, докато не възтържествува справедливостта.

Олигарсите заграбиха наследството на бургазлийката. Вторият й баща се спомина от притеснение, след като милионерите Николай и Евгения Баневи сложиха ръка на земята му с площ от 34 декара на къмпинг „Каваците“.

Възрастният мъж не издържа на стреса и напрежението и в резултат от всичко това разви тежко заболяване, пише blife.

След смъртта му, Златка Димитрова се зарече, че ще потърси възмездие. Тя многократно се оплаква и от адвокатите на богаташите, заявявайки че семейството й постоянно е тормозено от тях.

Но освен това, близките й трябваше да търпят и мутрите на олигарха, които нахлуха в къмпинга и го управляваха като негови собственици.

След последните събития покрай фамилията Баневи, всички потърпевши от техните безчинства най-после може да си отдъхнат, защото този път олигарсите едва ли ще се измъкнат невредими. Срещу тях има обвинения за пране на 1 милиард лв. Те са и първите българи, чиито имена изплува в офшорки в Панама. Двамата съпрузи притежават офшорки на Сейшелите и Бахамите. Те са собственици и на 100 фирми у нас, като повечето от тях са пред фалит.

Самата Евгения Банева призна за офшорките и заяви, че когато става въпрос за политици, това не е престъпление, пише Пик.

*******
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/