in

Игнатиевска ромка лъже баба да тегли пари за черна магия

Снимката е илюстративна.

56-годишна жена от Игнатиево е задържана за измама. Ромката излъгала баба че и е направена черна магия и искала пари за развалянето й.

На 10 декември  около 14:00 часа в полицията е получен сигнал от банков служител за това, че 73-годишна жена от Варна желае да изтегли голяма сума пари и вероятно е обект на измама.

На място незабавно е изпратен полицейски екип. Установено е, че варненката е била въведена в заблуждение, че има направена магия и за развалянето й са нужни пари.

След проведени оперативно – издирвателни дейности и действия по разследване на случая е установено, че извършител на деянието е стара познайница на полицията. 56 годишната  Е.Г. от Игнатиево, известна на МВР и осъждана пробвала да измами възрастната жена. Измамницата е задържана за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна.

*******
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева