in

Мерил Стрийп ще става баба

Снимка: Variety

Една от любимите на всички актириси в Холивуд – Мерил Стрийп, догодина ще стане баба за пръв път. Дъщеря ѝ Мейми Гъмър, която също е актриса, е бременна с първото си дете и порасналото ѝ коремче си личи доста.

Мейми и бащата на детето ѝ – сценариста Мехар Сети, се сгодиха през август тази година. Много е вероятно актрисата вече да е била бременна, имайки предвид напредналата бременност, в която се намира, пишат от MissBloom, цитирони от fakti.bg.

Въпреки че това ще бъде първото дете на Мейми, тя вече има един брак зад гърба си. От 2011 до 2013 година 35-годишната актриса бе омъжена за актьора Бенджамин Уокър.

Колкото до Мерил Стрийп, предстои ѝ една много вълнуваща 2019 г. Не само, че на бял свят ще се появи първото ѝ внуче, но и следващото лято актрисата празнува своя 70-и юбилей.

*******
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/