in

ВМС подаряват празничен концерт на варненци

На 20 декември 2018 г. от 19 часа, в зала 1 на Фестивален и конгресен център Варна, ще се проведе празничен Коледен концерт на Представителния духов оркестър на Военноморските сили, организиран съвместно от Община Варна, Военноморските сили и Фестивален и конгресен център Варна.

Концертът ще бъде с празнична програма, в която са включени произведения на класически и съвременни автори.

Концертът ще бъде с Вход свободен за всички гости и граждани на град Варна. С него организаторите се надяват в навечерието на най-светлия християнски празник, с музика и добро настроение, до сърцата на хората да достигне рождествения дух и коледната магия, които да съпътстват добрите помисли, благотворителността, вярата в доброто и благословените пожелания за здраве, мир и благополучие през настъпващата 2019 година, съобщават от пресцентъра на ВМС.

 

*******
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.