in

Том Джоунс идва у нас през пролетта

Снимка: NME.com

Том Джоунс ще зарадва своите многобройни български фенове с уникален концерт в Античния театър в Пловдив на 24 юни 2019 година.

Mалко артисти могат да се похвалят със забележителна над 50-годишна кариера, все по- успешна с течение на времето. Джоунс получава най-възторжени отзиви за работата по последните си албуми Long Lost Suitcase, Spirit In The Room и Praise & Blame, които затвърждават неговата световна популярност като изпълнител и творец.

Критиците са единодушни в адмирациите си, както за творчеството му, така и за концертните му изпълнения на живо. Той е един от най-продуктивните артисти в света. Албумът от 1999 г. Reload продава 5 млн. копия и е един от най-търсените в дискографията му.

Той умело експериментира с различни музикални стилове. Въпреки че е известен с хитове като Sexbomb, Kiss, It’s Not Unusual, Delilah, What’s New Pussycat, I’ll Never Fall In Love Again и If I Only Knew, в творчеството му преди всичко има изключителен рок и блус заряд.

Поради лимитирания капацитет на Античния театър в Пловдив, билетите за концерта са само 3 000 броя и ще бъдат на цени от 80 до 170 лева.

*******
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/