in

Том Джоунс ще пее в Пловдив

снимка facebook

Догодина предстои концерт на хиперзвездата в Античният театър в града на тепетата

Осем години след последния си втори по ред концерт у нас един от най-продуктивните артисти в света се завръща на българска сцена.

Легендарният Том Джоунс ще пее в Античния театър в Пловдив на 24 юни 2019 г. Предстои да чуем отново Sexbomb, Kiss, Delilah, What“s New Pussycat и още от най-големите му хитове. Билетите са само 3 000, на цени от 80 до 170 лв. и вече се продават.

Няколко поколения фенове у нас все още помнят гостуването на великия изпълнител в новата тогава „Арена Армеец“ на 18 ноември 2011 г., когато със Sexbomb, Delilah, Green Green Grass of Home и другите си неувяхващи шлагери разтанцува и просълзи и младите, и своите връстници сред публиката… Сега изявата на родения в Уелс певец – част от световното му турне, се организира от „София Мюзик Ентерпрайсис“, Live Nation и ще бъде сред гвоздеите в международната програмата на „Пловдив – Европейска столица на културата 2019“.

*******
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/