in

Най-ужасните коледни подаръци

Пантофите, изсъхналите растения в саксия, гумените ръкавици и антицелулитните кремове са сред най-омразните подаръци, получавани от британците за Коледа.

Анкетираните 1500 души са се оплакали и от други неуместни подаръци, които са получавали, като неопакована четка за под, или прахосмукачка. Четвърт от запитаните въобще не са могли да си спомнят да са получавали подарък, който да са харесали, съобщи в. „Дейли мейл“, цитиран от БТА

Най-неуместният подарък след пантофите са дрехите втора употреба. Хората не харесват и гиричките или дисковете за тренировки.

Сексапилното бельо също няма успех, както и четките за коса, термо бельото, домашните конфитюри, кухненските престилки.

Четвърт от британците, получили подаръци, които не харесват, ги сменят за нещо полезно. 34 процента ги предават направо за благотворителност.

83 процента от анкетираните философски са казали, че е важно вниманието, но 17 процента държат да получат нещо скъпо и впечатляващо.

*******
Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/