in

В бургаска болница: Пациент отремонтира болничната си стая (Видео)

Снимката е илюстративна

Пациент ремонтира стаята в хирургичното отделение на бургаската болница, в която прекарал седмица след гръдна травма, съобщава БТВ
След грижите на лекарите и сестрите, Атанас Катрафилов решил и той да се погрижи за мястото, в което работят. „Реших да боядисам цялата стая, да сложа горе первази по тавана. В банята нямаше огледало, нямаше осветление, направих осветление… за да може да бъде приятно и на следващите, които дойдат тук”, обяснява мъжът.
„И ние благодарим, защото рядко се случва такива пациенти да правят такива богоугодни дела”, коментира завеждащият отделението д-р Георги Мигаров.
Не само тази стая в отделението се нуждае от спешен ремонт. В съседната банята е неизползваема – няма осветление и мивка, плочките падат. Тече вода от дограмата, но д-р Мигаров признава, че в момента не може нищо да се направи. Налага се, макар „в краен случай”, и да настаняват пациенти там.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов