Версия: Убитият край Осеново руснак насилвал семейството си

СНИМКА Орлин Филиповски, БЛИЦ
СНИМКА Орлин Филиповски, БЛИЦ

Семейно насилие, което е се е разигравало от години – вероятно това е причината за убийството на руския бизнесмен, намушкан с нож от сина си. Това разкриха пред БЛИЦ хора от варнеското село Осеново. Именно там е живеел Антон А.

Той започнал да си строи там голяма къща преди няколко години. Почти веднага след това започнало да се говори, че пребива системно съпругата Светлана и сина си. Местни хора предполагат, че това се е случило и във фаталния 1 януари. По все още непотвърдена информация мъжът започнал да бие жена си, намесил се и 17-годишният син, който искал да защити майка си, но бизнесменът ударил и него. Вероятно в този момент момчето не е издържало, грабнало е нож и е намушкало няколко пъти баща си. Къщата, където се е разиграло всичко, се намира малко след края на селото и наоколо няма много други постройки, пише още БЛИЦ

Местният инспектор бил повикан от съпругата на Антон. На място веднага пристигнала полиция, дошъл и кметът на Осеново Динко Бакалов. “Видях момчето, стоеше настрани с майка си, държаха се за ръка”, разкрива той пред репортер на БЛИЦ. Хора, които са посетили местопрестъплението разкриват, че вътре се е водила яростна борба. “Цялата къща беше като след погром, всичко беше обърнато наопаки, обърнати мебели”, разказват те.

За семейството на Антон в селото се знае малко. Не е ясно и с какво точно се е занимавал бизнесменът. След като се устроил във все още недостроената изцяло къща, той вдигнал и няколко по-малки постройки, където устроил нещо като оранжерия. Докарал и едри кучета, които държал зад ограда в двора си. Антон, съпругата му Светлана и детето били руски граждани и нямали регистрация в селото. За случая е подаден сигнал и до посолството на Русия у нас.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимка: Труд

Фалстарт с продажбата на винетки и във Варна

снимка usa today

Венеция въведе входна такса за туристи