in

Какво порно търсят българите в интернет?

Снимката е илюстративна

Световноизвестният сайт за порно Pornhub публикува данни за предпочитанията на потребителите си през изминалата 2018 г.

Българите търсят най-много в платформата „анален секс“. Този вид съдържание е най-привлекателно и за германците, шведите, исландците, естонците, както и за потребителите от Турция, Ирак, Иран, Азербайджан и Афганистан. Единствената африканска държава, която влиза в тази група е Западна Сахара, пише dir.bg.

За зрителите на платформата в световен мащаб тази категория е на 6-о място, а най-предпочитаната е лесбийското порно. То е особено популярно в Северна и Южна Америка, Норвегия, Финландия, Португалия, Франция, Великобритания, Таджикистан и Австралия.

Азиатците залагат на „хентай“, а индийците предпочитат категорията „MILF“.

В топ 20 на страните по трафик безапелационен фаворит е САЩ, следвани от Обединеното кралство, Индия, Япония и Канада.

Предвид, че САЩ са на първа позиция, едва ли е изненада, че най-търсената порно звезда е Сторми Даниелс, която нашумя около твърденията си, че е получила пари от представител на американския президент Доналд Тръмп, за да не разпространява подробности от интимната си близост с него. На второ място е бившата порно звезда и настоящ спортен анализатор Миа Халифа, а на трето е 27-годишната звезда от филмите за възрастни Райли Рийд.

Сторми Даниелс води и сред най-търсените знаменитости, следвана от риалити звездата Ким Кардашиян, която създаде кариерата си благодарение на домашно видео, което все още е най-гледаното видео на всички времена. В топ 20 влизат и Ники Минаж, Карди Би, Селена Гомес, Ариана Гранде, Дженифър Лопес, Дженифър Лорънс, Кайли Дженър, Гал Гадот, Бела Торн и Емили Ратайковски. А под номер 21 е херцогинята на Съсекс Меган Маркъл.

Събитието, което най-силно е повлияло на сайта е финалът на Световното първенство по футбол.

Средно 92 млн. души посещават сайта всеки ден. 35% от потребителите на Pornhub са на възраст от 25 до 35 години, следвани от групата на 18-24-годишните. Най-малък дял пък имат потребителите над 65 г. Интересно е, че 71,6% от посетителите използват телефона си за достъп до филмите за възрастни.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.