in

Дъщерята на Еминем се превърна в интернет сензация (СНИМКИ)

Снимка: Instagram

Изминаха 17 години, откакто Еминем пееше за „бебето си“ Хейли Скот Матърс в „Heily’s Song“.

Феновете му обаче се изненадаха колко е пораснала тя, след като започна да се изявява в Instagram, съобщи в. „Мирър“, цитиран от БТА.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

i don’t think i’ll ever stop posting about this place #tbt

Публикация, споделена от Hailie Scott (@hailiescott1) на

Хейли вече има 1,3 милиона последователи в Instagram. Тя е на 23 години и е завършила психология. В Instagram обаче пише за пътуванията си и за модните си предпочитания и изглежда иска да се изявява в козметичната индустрия.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

happy early birthday to me

Публикация, споделена от Hailie Scott (@hailiescott1) на

Майката на Хейли Кимбърли Ан Скот е училищната любов на Еминем. Двамата сключват брак през 1999 г., когато Хейли е на четири години. Две години по-късно се развеждат, като Еминем получава детето. През 2006 г. отново се женят, но се разделят след няколко месеца.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

still working on getting the “smile without smiling” down

Публикация, споделена от Hailie Scott (@hailiescott1) на

Еминем често споменава Хейли в песните си, но се старае тя да расте далече от любопитните погледи. Хейли завършва гимназия в Мичиган, а след това учи психология в местния университет. Сега тя живее сравнително спокойно, често пътува. В интервю миналата година каза, че с баща ѝ са „много близки“. Тя често пуска в Instagram снимки от неговите участия на фестивали.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.