Кои звездни бебета чакаме през годината

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

На 15 октомври 2018 г. дворецът Кенсингтън обяви, че принц Хари и съпругата му Меган Маркъл очакват първото си дете през пролетта на 2019 г.

Потвърждението за бременността на една от най-вълнуващите двойки в света в момента, стана само пет месеца след сватбата им през май 2018 г. Това кралско бебе може би ще се окаже най-чаканият звезден наследник за тази година. Иначе доста други знаменитости изненадаха света преди броени дни, с радостната вест, че ще си имат дете през идната година.

Това направиха и Ким Кардашян и Кание Уест. Те обявиха, че ще се сдобият с четвъртото си дете през 2019 г. Бебето, което ще е момче, ще бъде износено от сурогатната майка, която износи и третото им дете – Чикаго.

Според източници, близки до Ким, това ще е последното бебе на двойката, която вече има 5-годишна дъщеря Норт, 3-годишен син Сейнт, а дъщеря им Чикаго е на 11 месеца.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

снимка facebook

Сбогуване с лошото момче на българският театър

снимка chr.bg

Лейди Гага и Брадли Купър – главни герои на “Златен глобус” довечера