in

Кои звездни бебета чакаме през годината

Снимка: Getty Images

На 15 октомври 2018 г. дворецът Кенсингтън обяви, че принц Хари и съпругата му Меган Маркъл очакват първото си дете през пролетта на 2019 г.

Потвърждението за бременността на една от най-вълнуващите двойки в света в момента, стана само пет месеца след сватбата им през май 2018 г. Това кралско бебе може би ще се окаже най-чаканият звезден наследник за тази година. Иначе доста други знаменитости изненадаха света преди броени дни, с радостната вест, че ще си имат дете през идната година.

Това направиха и Ким Кардашян и Кание Уест. Те обявиха, че ще се сдобият с четвъртото си дете през 2019 г. Бебето, което ще е момче, ще бъде износено от сурогатната майка, която износи и третото им дете – Чикаго.

Според източници, близки до Ким, това ще е последното бебе на двойката, която вече има 5-годишна дъщеря Норт, 3-годишен син Сейнт, а дъщеря им Чикаго е на 11 месеца.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/