in

Галена наля дупето си със силикон

снимка novini.bg

Фолк звездата Галена посрещна Нова година с ново дупе. Певицата напълнила със силикон задните си части малко преди края на 2018-а, съобщи „Уикенд“.

Промяната във фигурата на шармантната дама от Смядово беше очевидна при участието ѝ в новогодишното издание на „Шоуто на Слави“. Там ясно пролича, че задницата ѝ е неестествено изпъкнала като за жена с нейната слаба фигура. Сега „Б“ страната ѝ стърчи назад като футболна топка.

Предполага се, че певицата е искала да постигне ефекта на бразилското дупе. В последните години то е много модерно по цял свят, но пък малко жени по нашите ширини са надарени от природата с подобни форми.

За естетичната хирургия постигането на обем е като детска игра. В България почти всяка певица и манекенка има силикон в пазвата си, а Галена е от първите родни знаменитости, които го слагат и в задника си.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/