in

Коя ще е новата Барби

снимка lifestyle

Австралийската актриса Марго Роби ще блесне като Барби на голям екран. След няколко месеца преговори, 28-годишната красавица се съгласи да се превъплъти в най-известната кукла на всички времена.

Проектът ще бъде осъществен с помощта на новосъздадената филмова къща на американската компания за играчки „Мател“ – „Мател филмс“. Копродуцент ще бъде компанията „Лъки чап ентъртейнмънт“, собственост на Роби.
„Много съм горда, че ми беше поверена главната роля и продуценството на филм, който съм сигурна, че ще грабне сърцата на децата и на публиката от цял свят“, заяви звездата от „Отряд самоубийци“. По игралния филм за Барби се работи от 2016 г., като главната роля беше поверена на Ейми Шумър.

„За съжаление, вече не мога да се отдам на Барби, заради натоварен график. Но лентата е много обещаваща.“, сподели тогава тя.
След Шумър, Ан Хатауей трябваше да се разходи в кокетните обувки на знаменитата кукла, но и нейното име отпадна от каста.

По първоначална идея сюжетът трябва да се върти около изгонването на Барби от нейния свят, тъй като не е достатъчно перфектна. Възможни са промени в историята, тъй като оригианлният сценарий е скроен за по-острото чувство за хумор на Шумър.

На режисьорския стол за „Барби“ ще седне Алета Джоунс, а продукцията се очаква да излезе на голям екран през май 2020 година.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/