in

Майката на Николай Банев – обвиняема за катастрофа, при която пострада младеж

Кадър: bTV

Районна прокуратура-Харманли обвини Мария Банева заради катастрофата, която тя направи през юли.

На 2 юли тя е шофирала лек автомобил „Ауди“. Нарушила е правилата за движение и е блъснала 20-годишен младеж, който е бил със средна телесна повреда. Имал е затруднено движение на врата и счупен шиен прешлен. При инцидента тя не е пострадала.

Досъдебното производство по случая е образувано на 2 юли 2018 г., като по него са били извършени множество процесуално-следствени действия – разпити на свидетели, на пострадалото лице, изготвени са автотехническа и съдебно-медицинска експертизи, като след представяне на заключенията им на разследващия орган, през декември 2018 г., са предприети действия за привличане в качеството на обвиняема, съобщават от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив.

Спрямо нея е взета мярка за неотклонение „подписка“.

Предстои предявяване на материалите на страните по делото и внасяне в съда.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.