in

34-годишен мъж над 300 кг: Ще ям, докато умра (СНИМКИ/ВИДЕО)

Снимка: TLC

Историята на младия Кейси Кинг, разпространена в медиите напоследък, ще ви шокира.

И има защо. Американецът, който живее в щата Джорджия, тежи над 300 кг (точно „50 stones”, което се равнява на 317, 515 кг), а е едва на 34 години.

Един негов ден преминава в гледане на телевизия или играене на видеоигри, като той прави това най-често без дрехи, защото времето в Джорджия е твърде горещо, а и рядко може да си намери дрехи, които да му стават и да са му удобни, пише БЛИЦ.

Снимка: TLC

„Аз просто ще ям, докато умра, най-вероятно. Друго бъдеще за себе си не виждам“, споделя Кейси пред телевизия TLC за предаването Family by the Ton.

Всичко започнало, когато той бил на 12 години.

„Събудих се и осъзнах, че не искам нищо повече от това. Да стана, да се наям, да поиграя, след което да си легна обратно. Дори не виждам смисъл да се обличам. Във виртуалната реалност никой не ме вижда, мога да бъда, който си искам“, споделя той.

Липсата на активност и амбиции на Кейси накарала майка му да го изгони от вкъщи. Тя имала право, което се спазвало стриктно, а именно „Който не работи, не може да живее под моя покрив.“ Малко преди това той сам напуска работа, защото наднорменото тегло му пречило да върши задълженията си.

Снимка: TLC

„Сега живея при баща ми и единственото нещо, което разнообразява деня ми и ме прави щастлив, е храната. Мога да се тъпча с каквото си искам. Винаги мога да изям една пица или бургер по всяко време на деня.

Когато се нанесох тук, ние с баща ми започнахме да се храним като царе и то в най-лошия смисъл на това.“, коментира той.

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.