Жена се преби заради Юлиан Вергов

снимка svobodnoslovo
снимка svobodnoslovo

Интересна ситуация се разигра в един от столичните молове около звездата Юлиан Вергов. Един от шефовете на култовата екранна болница „Свети Кирил” от досегашните сезони на медицинския сериал „Откраднат живот” често пазарува в мола за радост на многобройните си фенове. Преди дни обаче неговото присъствие е предизвикало същинска суматоха.

Вергов обикалял с автомобила си, за да си намери място за паркиране, съобщава “Шоу”. И след като най-накрая открил, когато слязъл от колата провел малко по-дълъг телефонен разговор. В този момент жена на средна възраст, очевидно негов почитател, се чудила как да застане така, че да влезе в полезрението му.

Комичната ситуация, разбира се, предизвикала шеги и закачки от останалите хора, които преминавали в този момент. Изобретателната фенка решила, че трябва да забърза крачка, за да може поне да си пресече пътя с този на Вергов, но вместо това в бързината се спънала и паднала на метри от него.

Изправила се почти веднага с гримаса на лицето, очевидно от болка. Все пак успяла да поздрави с измъчена усмивка своя любимец, който ѝ отвърнал със същото. „Да не припаднеш пък сега от вълнение”, подхвърлил ѝ шеговито човекът, помогнал ѝ да се изправи.

Всъщност още с първата си поява в сериала „Откраднат живот”, чийто нов сезон очакваме съвсем скоро, Юлиан Вергов предизвика истинска истерия в социалните мрежи. „Къде раздават такива шефове? Искам и аз един” и „Дай Боже всекиму такъв директор”, бяха малка част от коментарите тогава.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Поставиха рекорд на Гинес с дамски превръзки в Индия (Видео)

Документален филм обвинява Майкъл Джексън в педофилия