Гага срещу Джоли в битка за най-желаната роля

Снимка: EPA
Снимка: EPA

Лейди Гага и Анджелина Джоли си съперничат за една от най-желаните роли в Холивуд – на Клеопатра.

Римейкът на филма ще е с огромен бюджет. Анджелина Джоли води преговори с продуцентите от “Сони” за ролята от месеци. Лейди Гага също има претенции за нея след огромния успех на филма “Роди се звезда”, с който дебютира в главна роля.

Снимка: Instagram

“Клеопатра е известна като Кралицата на Нил. Елизабет Тейлър се утвърди като кралицата на Холивуд с тази роля във филма от 1963 г.”, каза неназован източник от “Сони” – “Логично е, че който и да получи ролята, ще се радва на високо положение в киноиндустрията.”, информира Дарик

Филмът Клеопатра” навремето печели четири награди “Оскар”. Връзката на Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън по време на снимките предизвиква скандал и засилва любопитството. По-късно те се женят и развеждат два пъти.

Навремето филмът е определян като “епична историческа драма”, но продуцентите от “Сони” сега подготвят “неприличен, кървав политически трилър, представен от женска гледна точка”.

Възможно е Анджелина Джоли и Лейди Гага да се окажат толкова близо на финала, че да се наложи и двете да се явят на прослушване. Това се случва рядко на звезди от тяхната категория “А”.

Анджелина Джоли е лауреатка на една награда “Оскар” за “Луди години” и три “Златен глобус”, припомнят от БТА. Лейди Гага има шест награди “Грами”, три БРИТ и една “Еми”. Тя спечели и “Златен глобус” за песен.

Личният живот на Анджелина Джоли е по-объркан. Тя е на 43 години и се развежда за трети път. Има шест деца, три от които осиновени. Лейди Гага е на 32 години и тази година ще сключи брак с агента си Кристиан Карино.

Състоянието на Анджелина Джоли се оценява на 125,3 милиона британски лири, а на Лейди Гага – на 215,3 милиона лири.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

снимка Марица

Софи Маринова стяга сватба

снимка vogue

Роден топмодел изгря на корицата на Vogue