Сменят маршрутите на автобусни линии във Варна

Временни маршрутни промени за автобусни линии №10, 12 и 23 във Варна се въвеждат от днес – 14 януари, съобщиха от „Градски транспорт“.

Промените са заради започващи строително-монтажни работи при кръстовището на бул. „Васил Левски“ с ул. „Прилеп“ и затварянето на ул. “Прилеп”.

От жп гарата и Аспарухово, след спирки „Янко Михайлов“ и „Проектантска“, автобусите ще се движат по бул. „Цар Освободител“. На кръстовището с бул. „Хр. Смирненски“ ще завиват надясно и ще се включват по утвърдените маршрути. Няма да се обслужва спирка „ВиК“, ще се обслужват спирки „Струга“ и „Победа“.

Автобусите по линия №12 от „Бриз“- в посока „Аспарухово“, след спирка „Военна болница“, ще завиват наляво по ул. „Подвис“ и ще обслужат спирки „Зеленика“, „Спартак“, след което ще се включват по маршрута си. За периода на ремонтните дейности по линията няма да се обслужват спирки „Подвис“, „Вятърна мелница“, „ВиК“.

Маршрутните промени на автобусните линии ще са в сила до приключване на строително-монтажните дейности в района.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Кадър: Youtube

Катрин Тасева получи обратно медала и бухалките си, които продаде на търг

кадър Нова

Времено спират протестите във Войводиново