in

Ето кога ще е премиерата на последния сезон на „Игра на тронове“(ВИДЕО)

Вече е ясна датата на премиерата на осмия и последен сезон на кървавата сага „Игра на тронове“.

От американската кабелна телевизия НВО съчетаха старта на новите серии от криминалето „ Истински детектив“ с обявяването на финала на „Игра на тронове“, пише Монитор.

Актуалната порция епизоди за битката за Железния трон ще започне на 14 април, като по всяка вероятност при родните зрители продукцията ще акостира ден по-късно.

Заедно с обявяването на датата феновете получиха и друга изненада – още един тийзър.

Преди дни се появи и първият официален трейлър, чиято премиера се състоя по време на връчването на наградите „Златен глобус“, а след това видеото се появи в платформата YouTube. На клипа се вижда как Джон Сноу води Денерис в Уинтърфел, за да се срещне със Санса Старк. Изглежда, че Старк е готова да помогне на Денерис и да заяви: „Уинтърфел е ваш, Ваша светлост“.Виждат се и бойни сцени, на които присъства дракон.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/