in

ВиК отлага спирането на водата във „Владиславово“ утре

Снимка: Pixabay

Планираното спиране на водата в кв. „Владиславово“ утре – четвъртък, се отлага за неопределено време по технически причини, съобщиха от ВиК.

Поради изграждане на връзки от фирма „Хидрострой“, която изгражда новия бул. „Васил Левски“ и свързаните с това нови водопроводи на 17 януари от 9 до около 24 часа без вода трябваше да бъдат абонатите в част от I-ви микрорайон – над Пощата, блокове – от 18 до 36, от 50 до 57, от 401 до 409 и местностите Жълъдови хълмове, Балъм дере, Лозята , Ментеше, Гъбена махала.

Остава в сила обявеното за днес безводие в част от кв. „Левски“: абонатите в карето – „Ген. Г. Попов“, ул. „Студентска“, бул. „8-ми Приморски полк“, бул. „В. Левски“, част от кв. „Чайка“ – района заключен между булевардите – „Ал. Стамболийски“, „Княз Борис 1-ви“ и „В. Левски“; в кв. „Бриз“ – района около гимназиите и Паметника, хотели „Бриз“, местностите Горчивата чешма и Салтанат. Очаква се водоподаването да бъде възстановено около полунощ. Водоноски са разположени до ОУ „Черноризец Храбър“, до Спортното училище и на паркинга до IV ЕГ.

Това са последните масови прекъсвания на водоподаването във Варна, свързани с изграждането на бул. „Васил Левски“, каза в интервю за Радио Варна кметът Иван Портних.
Заради аварии вода днес няма на още няколко места в града:

– в района над „Спортпалас“ от 11 ч. до около 19 ч.

– абонатите около Зеленчукова борса от 10 часа до около 17 часа.

– в района под Автогара и Гробищен парк от 10 ч. до около 17 ч.

– в к.к.“Чайка“ и местност Ален мак до около 19 ч.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/