in

Добрата новина: За ден събраха парите за лечението на самотния баща от Русе

Снимка: NOVA

Събрана е сумата, необходима за лечението на Росен, самотния баща от Русе, съобщиха във Фейсбук негови приятели. По дарителската сметка са постъпили 32 661 лева, чрез платформата за набиране на средства HelpKarma- 18 306 евро и чрез PayPal- 1851 евро.

Росен и неговите близки изказват благодарност медиите, изразили съпричастност към каузата и спомогнали за нейното реализиране. И на първо място – към всички хора, взели присърце неговата история и дарили според възможностите си за един напълно непознат човек! Човек, мечтаещ за едно едничко нещо – да си върне възможността да бъде пълноценен, работещ и грижещ се за дъщеря си баща! Показали и доказали на Росен и неговите родители, че те НЕ СА САМИ!

снимка tvn

Кампанията ще продължи, за да съберем средства за последващото следоперативно лечение! Със сигурност ще са необходими средства за рехабилитация, информира телевизия tvn

В момента се уточняват подробностите с клиника „Медикъл Парк“, точната дата на операцията не е известна.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/