in

Ето я голямата любов на Орлин Павлов

Снимка Нова Варна

Диана Великова – тези имена носи голямата любов на пеещия актьор Орлин Павлов. Изпълнителят на „Вместо мен“ упорито крие мистериозната мулатка, с която е от около една година.

Неотдавна Орлин разкри защо пази толкова свирепо интимния си живот в тайна. „Държа любовта близо до сърцето си и далеч от хорските очи и уши, особено когато тя е истинска и голяма“, заяви тогава Павлов.

Въпреки тези му уверения двамата с Диана често са засичани заедно на публични места, без да крият любовта си един към друг. Диана и Орлин обичат да ходят за ръце или прегърнати в молове и клубове. Дори се появиха в тандем на коледния купон, организиран от Би Ти Ви. Единственото, от което на този етап Павлов се въздържа, е да я показва в медийни изяви и интервюта.

снимка hotnews

Диана Великова е живяла няколко години в Дубай, където е имала връзка с друг мъж. Нещата между тях обаче не вървели гладко и точно тогава като „по поръчка“ смуглата мадама се запознава с Павлов. Това се случва в екзотичната държава, докато певецът е на почивка. Не след дълго Диди, както я наричат по-близките й приятели у нас, решава да се завърне в България окончателно и да изживее голямата си любовна приказка. Орлин я чака с отворени обятия и оттогава двамата са неразделни, пише в. „България днес“.

Миналата година бе изключително успешна за певеца както в професионален, така и в личен план. След масовата симпатия, която му донесе ролята в сериала „Скъпи наследници“, талантливият и всестранно развит Павлов направи и първия си голям самостоятелен концерт. Събитието се състоя през октомври в зала 1 на НДК. Да го подкрепят на сцената се появиха верните му другари и колеги Владимир Ампов – Графа и Любо Киров от някогашната формация „Те“. Най-вероятно още тогава Диана Великова е била в първите редове на залата, без никой да подозира, че двамата са в бурен любовен романс.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/