in

Деян Донков се хвърли от самолет

Снимка: Диляна Флорентин, Avtora

Популярният актьор Деян Донков бори страховете си, като им се опълчва. „Гледам да култивирам страха, да го трансформирам, да го ползвам като предизвикателство“, разсъждава половинката на Радина Кърджилова.

Така, например, го било страх от височини и скачане с парашут. Затова си сформирал екстремно преживяване и скочил от самолет, който бил на 3500 м от земята. „Страховете ми са по-скоро за децата ми – за здравето им, да не им се случи нещо. За бъдещето им“, споделя той.

Синът му Христо тотално го преобразил като човек. Деян е станал по-смирен и кротък. Гледа да прекарва повече време със сина си и неговата майка. „Говорех му още докато беше в корема на Радина, че го обичам, че има време, да изчака да се роди, когато трябва“, с усмивка казва той./show.blitz.bg

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/