in

Пребиха млад мъж и приятелката му на светофар във Варна (СНИМКИ)

Снимка: Facebook/Ивелин Илиев

Млад варненец и приятелката му са били нападнати и жестоко пребити от група момчета, докато чакат на светофар във Варна.

Инцидентът се е случил на 16 януари около 14:30 ч. на бул. „Васил Левски“, в близост до заведението „Риана”, сигнализираха потърпевшите във Facebook.

Снимка: Facebook/Ивелин Илиев

От полицията в морската столица потвърдиха пред „Нова Варна“, че има подаден сигнал за случая с младежите и че в момента се води разследване за установяване на извършителите.

Екипът ни се свърза с пострадалия Ивелин Илиев.

Той коментира пред медията ни, че всичко е започнало на бензиностанция, когато са се засекли с група от четирима агресивни младежи. Докато той е плащал, един от тях започва да показва неприлични жестове на двете момичета, които са се намирали в колата, а една от тях отвръща. Двете коли потеглят, но се засичат в задръстването на булевард „Васил Левски“. Тогава четиримата побойници са счупили стъклото на колата му и са го повалили на земята.

Снимка: Facebook/Ивелин Илиев

Приятелката на Ивелин – Катрин Йорданова, е зверски пребита, счупени са ѝ три зъба, а в момента младата жена се храни със сламка, обясни пред „Нова Варна“ Ивелин.

Снимка: Facebook/Ивелин Илиев

Ето какво написа той във Facebook веднага след бруталния инцидент:

Моля помогнете !!!
До всички неволни свидетели на нападението над мен и приятелката ми :

Вчера в 14.30 ч. на червен светофар на бул. В. Левски/Варна ,в близост до заведението „Риана“ бяхме застигнати от тъмно сиво BMW 5-ца Е60 с рег. номер В 7715 .От него излязоха няколко момчета, около 20-30 годишни, едното счупи с метален бокс шофьорското стъкло,след което ми нанесе удар в лицет о(рукна кръв и вече нищо не виждах) ,измъкнаха ме от колата и започнаха да ме удрят и ритат .Едното от момчетата се обръща и нанася удар в лицето с метален бокс в лицето на приятелката ми и ѝ счупва 3 зъба. Тя изпадна в безсъзнание и тогава биячите явно удовлетворили нагона си за кръв изчезнаха бързо в насрещното движение.

От вчера са пуснати за общодържавно издирване .
Имаме информация, че колата им е засичана в кв. „Трошево“/Варна.
Моля, ако някой има информация за местоположението на колата, или видео (снимки) от побоя да ми пише. Разбрахме от разследващите полицаи, че е подаден сигнал и изпратени снимки от наш съвестен съгражданин ,за което сърдечно благодарим !
Нека спрем агресията на пътя !

Моля споделяйте, защото това може да се случи на всеки мирен гражданин и така злосторниците ще разберат,че подобни зверства няма да останат НЕНАКАЗАНИ !!!

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.